Въпроси и отговори

Къде се произвежда любимото ми CORNY?

Мюсли баровете CORNY се произвеждат единствено в Бад Швартау, Германия. С цел винаги да се осигури продукт с гарантирано качество и вкус цялата гама CORNY се произвежда в един единствен завод, намиращ се в района на гр. Хамбург, Германия.

От какви суровини се произвежда CORNY?

Вашето любимо CORNY се произвежда от селектирани висококачествени суровини. От 1994 г. Schwartauer Werke прилага система за контрол на качеството съобразно изискванията на DIN EN ISO 9001:2000. През 2000 г. се покриват изискванията за влияние на производството върху околната среда съобразно DIN EN ISO 14001:1996. От 2004 г. производителят е сертифициран по най-високия стандарт за качество на храната International Food Standard (IFS).

Каква е разликата между CORNY Protein и останалите видове CORNY?

CORNY Protein е протеинов бар с хрупкави криспита и кремобразен пълнеж. Много  подходящ е за хора, които спортуват активно – 1 или 2 пъти на седмица – или имат високо натоварено ежедневие. За разлика от останалите видове, CORNY Protein съдържа 30% висококачествени натурални протеини. Без добавена захар е и не съдържа палмово масло. Идеален вариант за набавяне на необходимата енергия и спомагане на развитието на мускулите. Или пък просто да хапнете, когато сте гладни. А вкусът е невероятен – като при всяко CORNY.

Защо е препоръчително да се консумира CORNY Protein след тренировка?

След спорт тялото се подготвя за следващата физическа активност, т. e. изгражда нови мускулни фибри. По време на тази фаза организмът се нуждае от значително количество протеини и магнезий, на които е богат CORNY Protein.

Какво е CORNY Hafercraft?

CORNY Hafercraft е мек и сочен овесен бар, който възстановява Вашите батерии с помощта на силата на овеса.  Предоставя дълготрайна енергия и приятно вкусово усещане. Съдържа повече от 50% пълнозърнест овес. И е без консерванти или изкуствени оцветители.

Какво е CORNY Energy?

CORNY Energy е енергиен бар, който освен наслада дава и енергия за тялото от естествения кофеин от ГУАРАНА. Колкото от кофеинът в чаша кафе. Съдържа 30% ядки. Не съдържа консерванти или изкуствени оцветители.

Как да съхраните любимото си CORNY?

За да съхраните любимото си CORNY ние препоръчваме да бъде на хладно и сухо място.

Шоколадът в моето любимо CORNY е със светъл, кафяв цвят. Защо се получава така?

Естественият компонент на шоколада е какаовото масло. Ако мюсли барът е бил съхраняван на топло място, то се получава ефекта на “избиване” на какаовото масло на повърхността и така да се получи този светло кафяв цвят. Това няма как да бъде избегнато, особено когато се използват качествени естествени суровини. Все пак това не се отразява на вкуса на продукта, както и не нарушава качеството на неговите съставки. Лесно се проверява това.

Имате интересна идея, предложение, въпрос или оплакване?

В случай, че имате интересна идея, предложение, въпрос или някакво оплакване – винаги сме на Ваше разположение. Може да се свържете с нас на обявените контакти или в социалните мрежи.

Какви алергени има в CORNY?

Пълният списък с всички алергени, съдържащи се в CORNY, може да намерите на опаковката на всеки продукт.

Къде мога да намеря моето CORNY?

Вашето любимо CORNY може да откриете във всеки хранителен магазин, бензиностанция, павилион, вендинг автомат. Навсякъде.

Мога ли да спечеля нещо?

Често предлагаме на CORNY феновете възможност за спечелване на награди. Повече информация може да намерите в секцията “КАМПАНИИ” или в магазина до Вас.