Заводите на Швартау

Курортният град Бад Швартау, само на няколко минути пеша от брега на Балтийско море, е не само дом на известната марка конфитюри Schwartau, но и повече от 30 години CORNY мюсли баровете се произвеждат тук.
Началото на Заводите на Швартау датира от 1899 година, когато братята Ото и Паул Фром създават събирателно дружество, в което освен мед и мармалад от сливи започват да произвеждат и конфитюри.
Със стартиране на производството на мюсли баровете CORNY през 1984 г. компанията Швартау открива нов пазар в Германия. Историята на CORNY мюсли бар започва в началото на 80-те години, когато бивш главен изпълнителен директор на Schwartau е изпратен в командировка в Канада, а след това и в САЩ. Там той открива така популярните местни “мюсли барове”. Носейки идеята със себе си обратно в Германия няколко години по-късно стартира производството на продукта под марката CORNY.

 

При въвеждането му на пазара нито в Германия, нито в Европа се предлага подобен продукт по това време. CORNY бързо печели популярност и се превръща в един от най-известните барове в Германия и Европа. В допълнение към успешните класически видове днес се предлагат и CORNY BIG, CORNY Мляко, CORNY Protein, CORNY Haffercraft и CORNY Energy – така потребителите могат да се насладят на богат избор от невероятни и любими вкусове.

Внимателният подбор и щадяща обработка на съставките по време на производството и високото качество са наш основен приоритет.

Ние винаги обръщаме особено голямо внимание при производството на нашите продукти, контролирайки високото им качество и запазването на естествения им вкус.

Много вкусно направени.

Всичко, което правим, го правим с удоволствие и взискателност към добрия и изтънчен вкус. Независимо от къде получаваме нашите съставки, ние осъществяваме нужния контрол върху тях и проверяваме щателно произхода им и качествените им показатели, за да сме сигурни, че предлагаме само най-доброто за вас.

Добре свършено.

Кое е това, което прави CORNY баровете толкова специални? Вкусните съставки от житни растения, мед, ядки, плодове и шоколад, както и успешно балансираната комбинация на тези съставки дават уникалния CORNY вкус. Широката гама от вкусово разнообразие гарантира, че има за всекиго по нещо.

Създаден за приятна консумация.

Харесва ни практичното. Ето защо нашите CORNY барове са също и много удобни. Перфектни при пътуване. Идеални за междинните хранения. Даваме възможност всеки сам да избере количеството CORNY, което му е нужно. Затова направихме CORNY в различни размери – например Classic и BIG.

Отличен завършек.

За да направим нашите CORNY мюсли барове още по- вкусни и неустоими добавяме и малко декорация. При повечето мюсли барове използваме нашата специална глазура или шоколад, които се прилагат върху различните видове. Например зигзагообразното нанасяне често се използва при производството на CORNY Classic. Друг вариант е нанасянето на трите ивици при CORNY без захар. А любимия ви CORNY лешник поръсваме с вкусни парченца шоколад, за да оформим прекрасния му вкус.