Предлагаме на вашето внимание някои предложения за съзнателен и здравословен начин на живот, за да се чувствате по – добре във вашето ежедневие. Желанието да живеят здравословно в днешния забързан свят расте в много хора. Но този начин на живот е трудно постижим и не може да стане факт просто така на фона на стреса, напрежението, придобитите навици и т.н. А всъщност може да бъде толкова лесно.

Ето няколко съвета как може да промените това

Трудно начало? Просто започнете да следвате здравословните норми и много бързо ще свикнете с тях! Ще останете учудени, как вашето тяло ще възприеме “новото” и ще се чувствате енергични и заредени!

Често малките неща правят голямата разлика. Тайната на съвършенството е в детайлите!

Чистият въздух е много важен. Затова често отваряйте прозорците. Или бъдете сред природата с любимото си Corny.

Движението също помага да сте в кондиция. Колко заредени с енергия ще бъдете след сутрешната гимнастика! Или ако изминавате всеки ден поне 5 км пеш.

Първата стъпка към по-съзнателен живот – От “утре, утре, утре” преминете към “днес, днес, днес”. Защото утре започва от днес!

Оставите асансьора и се качете по стълбите. Ще усетите енергията у вас, когато се качите до вашия етаж пеш.

Пийте много вода. Всеки ден трябва да се пият поне 2,5 литра вода. Водата е необходима за балансиране на функциите на организма. Защото водата е чудото на Природата!

Изключвайте се от време на време и просто не правете нищо. Дори ако това е само за няколко минути. А още по-добре ще се получи, ако през почивката си хапнете едно Corny по ваш вкус.