Corny classic

Шоколад

6х25 гр.

Банан и шоколад

6х25 гр.

Ядка

6х25 гр.

Кокос и шоколад

6х25 гр.

Corny BIG

Шоколад

50 гр.

Банан и шоколад

50 гр.

Фъстък и шоколад

50 гр.

Тъмен шоколад и бисквита

50 гр.

Брауни

50 гр.

Червена боровинка

50 гр.

Бял шоколад 40 гр.

40 гр.

Кокос и шоколад

50 гр.

Ядки

50 гр.

Маршмалоу

40 гр.

Солен карамел

40 гр.

Corny без захар

Шоколад

6х20 гр.

Ядки

6х20 гр.

Корни без захар йогурт

6х20 гр.

Ядки и нуга

6х20 гр.