Въпроси
1. Къде се произвежда любимото ми Corny?
Мюсли баровете Corny се произвеждат единствено в Бад Швартау, Германия. С цел винаги да се осигури продукт с гарантирано качество и вкус цялата гама Corny се произвежда в един единствен завод, намиращ се в района на гр. Хамбург, Германия.

2. От какви суровини се произвежда Corny?
Вашето любимо Corny се произвежда от селектирани висококачествени суровини. От 1994 г. Schwartauer Werke прилага система за контрол на качеството съобразно изискванията на DIN EN ISO 9001:2000. През 2000 г. се покриват изискванията за влияние на производството върху околната среда съобразно DIN EN ISO 14001:1996. От 2004 г. производителят е сертифициран по най-високия стандарт за качество на храната International Food Standard (IFS).

3. Каква е разлика между Corny Sport и останалите видове Corny?
Corny Sport е предназначен основно за хора, които спортуват активно – 1 или 2 пъти на седмица – или имат високо натоварено ежедневие. За разлика от останалите видове, Corny Sport съдържа 30% натурални протеини и служи за набавяне на необходимата енергия и спомагане на развитието на мускулите. Освен това, барът е обогатен с магнезий, който е изключително важен минерал за производството на протеини в човешкото тяло.

4. Защо е препоръчително да се консумира Corny Sport след тренировка?
След спорт тялото се подготвя за следващата физическа активност, т. e. изгражда нови мускулни фибри. По време на тази фаза организмът се нуждае от значително количество протеини и магнезий, на които е богат Corny Sport.

5. Защо е по-добър Corny Sport?
Corny Sport e вкусен протеинов сандвич-бар, който има лесна за консумация пухкаво-хрупкава консистенция. Източниците на протеин в Corny Sport са изцяло естествени - фъстъци, пълнозърнести криспита, млечен протеин. Освен това, барът е обогатен с магнезий, който спомага производството на протеини.

6. Как да съхраните любимото си Corny?
За да съхраните любимото си Corny ние препоръчваме да бъде на хладно и сухо място

7. Шоколадът в моето любимо Corny е със светъл, кафяв цвят. Защо така се получава?
Естественият компонент на шоколада е какаовото масло. Ако мюсли барът е бил съхраняван на топло място, то се получава ефект на излизане на какаовото масло на повърхността и така да се получи светло кафявия цвят. Това няма как да бъде избегнато, особено когато се използват качествени естествени суровини. Все пак това не се отразява на вкуса на продукта, както и не нарушава качеството на неговите съставки.

8. Имате интересна идея, предложение, въпрос или оплакване?
В случай, че имате интересна идея или предложение, в случай, че имате въпрос или някакво оплакване, винаги сме на Ваше разположение. Може да се свържете с нас на обявените контакти или в социалните мрежи. .

9. Какви алергени има в Corny?
Пълният списък с всички алергени, съдържащи се в Corny, може да намерите на опаковката на всеки продукт.

10. Къде мога да намеря моето Corny?
Вашето любимо Corny може да откриете във всеки хранителен магазин, бензиностанция, павилион.

11. Мога ли да спечеля нещо?
Често предлагаме на Corny феновете възможност за спечелване на награди. Повече информация може да намерите в секцията "Power For You"или в магазина до Вас.